5 mars 2009

Vita gåvor...

Vad tiden går fort... nu på lördag fyller butiken 2år. Jisses, det känns som om det var igår när jag öppnade med darrande ben. Så om du har vägarna förbi Bålsta så kom gärna in i min lilla butik. Vi bjuder på fika och har erbjudanden. Denna gång kommer jag nog inte vara lika nervös som för två år sedan. *ler*



Inte kommer jag glömma er kära bloggare och nätshoppare... Har lite överraskningar till er också men det får vi ta efter helgen...


Dessa ljuva ljusstakar hade jag verkligen velat ha hemma... De ser ut att vara super duper tunga men är jättelätta. Men.. men... har man två små killar som sladdar och busar så skulle jag aldrig våga tända dessa så jag får nöja med med lyktor ett tag till.
Det stod en jätte pall när min make kom hem... Han svor lite över att den var lämnad mitt på garaget, DHL brukar ställa in pallarna i uteförrådet. Men som den raring han är min make bar han in varorna in i lagret. Tack min älskling! Skönt att slippa ställa sig ute och packa in när man kommer hem trött och seg.

(Lilla huset finns i webbutiken till helgen)
Inte slutar min lycka där... Det låg ett paket till mig på hallbänken när jag kom hem... Mäkta förvånad! Sen trillade femöringen ner... Vita Gåvor... Jiippiii!

Paketet innehöll tre mindre paket. Dessa tre var sååå ljuvligt inslagna, kunde inte öppna direkt utan paken fick vänta tills middagen var avklarad... Kors i taket, jag kunde vänta.... Men jag ville få en egen stund i fred och öppna
Tack min hemliga vän! Jag vart sååå glad.
Var tvungen att koka en kopp thé direkt... Supergott! Passade på att använda min alldeles speciella egna koppen. Fick den i 30år present för några år sedan. Denna kopp tar jag bara fram när jag vill lyxa till det lite.

Många goa kramar Sari

17 kommentarer:

VITA NYANSER sa...

Vad kul med en egen butik! Det finns i mina drömmar, och kanske en dag...= ). Det ser så fint ut utanför, välkomnande. Vad kul med paket, det låter som en jättemysig grej. Ha det bra!
Kram L-L

Martina sa...

Såå snäll make du har!

Det där du sa med hem leverans av ljus från IKEA är ingen dum ide. Tungt som attan när man ska ha av alla sorter! Jag har ju tur iallafall som bor nära...billig fika har de också..hihi!

Hemliga gåvor verkade trevligt...alltid kul när det kommer paket på posten!

Ha det så bra Sari!
Kram Martina

StrandviksVillan sa...

Grattis! Måste vara otroligt inspirerande att ha en egen butik med så vackra saker.
Jag har det stora vita huset, tror inte jag visat det ännu...?

Ha en fin fredag!

Fröken Fräken sa...

Grattis till jubileumet! Tyvärr bor jag lite långt ifrån för att kunna svänga förbi...b
Jag fick precis lite gåvor hemlevererade också, vilket passar extra bra när man är sjuk och behöver lite lyx. Fick både gardiner från Ikea som en vän köpt samt premier från en prenumeration, himla skoj!!

Unknown sa...

Hej på dig Sari!

Va KUL att du kollade in hos mig oxå. Skrattade gott åt din kommentar. VISST öppnar vi gårdsbutik i vår, närmare bestämt
2 maj. Då kan man komma o klämma å känna på sakerna, jag är i ärlighetens namn inget ATT klämma å känna på vill jag lova ha ha!

Jag ska hämta möbler för ommålning i Kungsängen om ett par veckor. Ska jag kanske titta förbi dig då??
Absolut ska jag det. Hör av mig innan dess naturligtvis.

Nu länkar jag till dig, så här kan jag ju inte ha det.

Mysig helg på dig,
kramar Malin :)

Villa Carl Larsson sa...

Jag såg någon annan som var med i det där med vita gåvor. Vad roligt alltså. Jättefina paket du fått. Hoppas du får en trevlig helg.

Kram Josefin

Vitt och Blått sa...

GRATTIS till butiken som fyller två år - va roligt! :) Vilka fina paket du fått! Energi mix låter som något som passar bra den här tiden på året! :) Ha en trevlig helg! Kram Ewa

Vita hjärtan sa...

Vad mysiga saker du fått i ditt paket. Jag är en tédrickare jag också, dricker många koppar varje dag. Så mysigt med ett nytt té!

Ljusstakarna var verkligen fina! Dom ser så där härligt tunga ut. Kanske hade varit lättare att ha dom stå i fred på golvet om dom varit tyngre ;-)

Panelen ja, jo, den ska ligga inne och torka i två veckor annars går den isär när den torkar och då blir det inte så snyggt.... "tålamod" hm...inte min starka sida precis.

Ha en bra helg!
Kram Annemari

mylovelygrandma sa...

Hejsan! vilka fina pressenter du har fått!Fina bilderfrån butiken! Trevlig helg!! Kram från mig

Kerstin sa...

JAg lovar och svär att titta in om jag har vägarna förbi! Och handla!!!


Kramar / Kerstin

C De-sign sa...

VARMT GRATTIS till 2 år med butiken! Hoppas att det kommer mycket folk och firar tillsammans med dig! Ha en skön helg! Kram fr C

Anonym sa...

Hej Gumman

Grattis! och lite mer.... du är den bästa vänninan:-)

Till alla kvinnor som läser Saris blogg, stort grattis på Internationella Kvinnorsdagen imorgon!
Kram
Bete
www.hikf.org

Ullis/Leva på landet sa...

Tack så mycket för att du skickade awarden vidare till mig. Värmde gott nu när man är risig. Så fina saker du fått. Väntar fortfarande med spänning på mitt paket.

Ha en bra helg!
Kram Ullis

Butik Östergården sa...

Hej Sari!
Tack för att jag fick en så fin award från dig, värmde mitt hjärta!

Vilken massa fina saker du fått från din hemliga vän.

Måste grattulera dig! För två år med butiken.

Som du kanske läst så ligger jag i startgroparna till min butik. Så du kanske förstår min nervositet.

Lever du på din butik eller har du det som hobby på fritiden?
Jag önskar jag kunde prata med dig och fråga en massa om butiken efter som jag är grön i branchen.

Lovar att kika in till dig i Bålsta när jag åker upp till Stockholm nästa gång. Har mycket släkt där så det blir en tur lite då och då.

Önskar dig en härlig ny vecka!
Kram Helen

Hannis sa...

Grattis till två år med butik!
Kan tänka mig att det var nervöst men otroligt rolig också.

Roligt när det dyker upp hemliga paket så där=))
Och ännu bättre när det är nåt man tycker om i det.

Kram Hannis

Inspiration i vitt sa...

Stort grattis till din två års dag Sari, Jag hoppas att din butik oh nätbutik går bra och att du får sälja riktigt mycket.
De höga ljusstakarna gillade jag oxå jätte mycket. Du visar så mycket fint jämt.
Kramar till dig/Ingela.

Sara Mårtensson sa...

Grattis till 2 år!! Inte så ofta jag bara har vägarna förbi Bålsta ;-) Vet inte ens om jag varit där.. hihi.. Annars skulle jag gärna titta in :-)
Hoppas i alla fall att ni får en härlig "födelsedag" med en massa kunder! Så kul att vara med i vita gåvor! Fina presenter!
Ha nu en fin vecka!
Kram Sara