9 mars 2009

Ödet vill att jag ska vila...

Läskigt hur beroende man är av tekniken. Man är sååå van att allt fungerar och förutsätter att allt ska fungera.. Sitter med datorn i famnen framför TV, där jag oftast sitter och knappar. Tur att man inte har en stationär dator utan en bärbar *fniss*
(Tur att man har en hjärtekudde att mysa med)
Varför muttrar jag nu över denna underbara teknik??? min webbutik ligger nere... Ja tydligen är det webbhotellet som butiken ligger hos som har problem. Så jag kan inte göra så mycket mera än bara vänta.... har jag nämnt att jag otålig person.
(Denna underbara låda har fått ett nytt hem hos mig)
Näää... får ta det som ett tecken för att komma i säng lite tidigare.. Är en nattuggla men det går inte ihop med att vara småbarnsmamma. *ler* Så när "Simon och Thomas" är slut så kryper jag nog till kojs. Innan jag säger natti natti vill jag berätta att nästa inlägg är det tävlingdags! Har en underbar zinklykta som vill få ett nytt hem.
God kväll Kram Sari

6 kommentarer:

strömmas sida sa...

Hoppas du får din sköna vila nu.

Nu går det att komma in på din webbutik.

kram
strömma

Vitt och nött sa...

åh va tråkigt när de inte funkar!

hoppas du får sova gott nudå :)

vilka fina bilder du visar!!
kram ellen

Krydda Livet sa...

Vad trist med webbutiken. Ja det ska bara fungera, jag håller med dig. Men vad ska man göra.. ibland får man bara otåligt vänta. Hoppas det löser sig snarast.

Kram

Naija sa...

vilken fin kudde :)och lådan är ju praktisk kan ju bära flaksor ell dyl i den???

Lilla huset på prärien sa...

Jag håller helt med dig Sari - det där med att vara nattuggla går inte ihop med att vara småbansmamma. Men visst är det en härlig tid när barnen gått och lagt sig?! Jag vill att den ska vara liiite längre och att jag ändå får den sömn jag behöver. Lyxig tid :)

Kram Jenny

Frida sa...

Hej!
Tack för din hälsning!

Du undrade över hur man sköter ett olivträd. Jag brukar vattna mitt en gång i veckan då sänker jag ner hela krukan i vatten så trädet får ordentligt med vatten.

De trivs i ljus men kan stå en bit in i rummet dock inte för långt från fönstret.

På sommaren mår det bäst av att vara ute.

På vintern sätter vissa undan olivträdet men jag vet inte riktigt om man måste göra det får nog läsa på lite.

Hoppas du fick någon hjälp.
Kram Frida