29 augusti 2008

Stackars fötter

I dag är mina stackars fötter trötta. Det var super kul dag i går på formex mässan. Det fanns såååå mycket fint. Till slut gick allt runt i huvudet bara.. Köpte massa fint till butiken. Allt kommer indoppandes under hösten. Hittade fina "bollar" se tidigar inlägg (vaxdukar....). Dock kommer dessa in förns i slutet på oktober :0( men ja ja det är ändå snart oktober... Hittade gamla trådrullar, madonna kuddar, kannor.... ja helt enkel massor av fina saker. Min kompis frågade "men hur ska du få plats med allt i butiken?" Jaaa... det vet jag inte, svarade jag tyst för mig själv. Titta och njut!


Upprymd som jag var så höll jag på att glömma att jag hade lovat smakprover till er som inte kunde gå. Så därav vart det bara några få bilder...
Ha en trevlig helg Kram från mig och mina trötta fötter...
PS Tack Betty för du stod i butiken igår

11 kommentarer:

Karin sa...

Hej!
Vad kul att hitta till dig. Jag var också på Formex igår, fast denna gång behövde jag inte köpa en massa saker. Jag har haft en butik i 10 år, och nu har jag precis sålt den. Man fick ju lite köpbegär, men det var väldigt skönt att bara gå runt och se på mässan med "nya"ögon.
Har du startat e-butik än?
Hoppas det är ok att jag länkar dig så jag kan hitta tillbaka.
Kramar
Karin

liven sa...

så fine ting du viser!!
Det blir spennende å se hva du får inn i høst da!!
Nå vil jeg gå inn og kikke i butikken din:O)

Ha en fin kveld:O)

lottens vita och gröna sa...

oh vad kul, vilka bilder, älskar julen, vad spännande saker du verkar ha hittat, jag älskar vaxdukar året om! ha det gott, ska nog tänka på det där med fötterna, bra skor alltså!!! varmkram lotten

Lotta sa...

Åh vad underbart! Jag var på mässan (har glömt namnet nu) som var i Köpenhamn i början av januari, tillsammans med Sanna som har webshopen Nublu, och det var helt fantastiskt. Jag gick där och suckade och nästan dreglade över allt fint jag fick se. Ska bli spännande att se vad som kommer ut på marknaden från allt fint från Formex.

Ha det gott!
Kram
Lotta

Vita hjärtan sa...

Åhhh...så mycket fint! Önskar jag också kunde åka på Formex, men det kanske kan bli till våren, vi ska försöka komma iväg då syrran och jag.

Ha en trevlig helg!
Kram Annemari

mormorelsie... sa...

vilka fina saker du visa från formex mässan.
ha det gott
ninni

Vitt och blandat sa...

Oj oj så mycket fint - ja det blir att öppna plånboken de =D Passar perfekt att bollarna kommer i oktober - då fyller jag år och ska ge dom i present till mig själv!! Önskar dig en fin helg, kramar/Anneli

Hemma på Landet sa...

Ja, det kan jag tänka mig...att man blir helt virrig där inne.
Jag skulle väl ta hem allt jag.:-D
Kramis gumman//Stina

Lycklig fru sa...

Åååhhh, så mycket fina saker. Jag måste komma förbi butiken din snart och uppdatera mig på höstens nyheter.
Kram Sofia

Lilla Blanka sa...

Hej!

Åh vad kul..tack för att du visar bilder..! Jag skulle så gääärna velat åka upp till Stockholm på mässan...men men i år fanns det ingen möjlighet.

Kram
Mia

Lilla huset på prärien sa...

Vilka vackra saker! Jag önskar verkligen att jag hade varit där. Till våren ska jag nog dit skulle jag tro. Om inte annat så för inspiration.

Gillar de vackra rullarna väldigt mycket, med spets ser det ut som. Vart kommer dessa ifrån?

Kram Jenny