17 maj 2008

Kallt och rugg

Nu har vinterjackorna åkt fram igen. Men hur konstigt känns inte det, förra helgen plaskade barnen i plastbaljan ute och nu så kränger man på sig vinterjackan. Skumt! Synd på alla äppelträden och deras vackra blommor, man vill ju inte sitta ute och njuta av dem. Tittar ut genom fönstret och ser att vita fina blomblad dalar ner. Aj aj sitt kvar ett tag till så jag hinner njuta av er. Sitter inne och slukar inredningsartiklar och bloggar istället för att vara ute, det är ju roligt också.

Denna vackra sykorg kommer komma in till min butik i slutet på maj. Visst är den helt underbar. Nu när jag börjat virka så har jag en bra ursäkt att köpa en hem också *skratt* undrar bara om den får vara i fred för mina barn?

Brrr... nu skulle en kopp te sitta perfekt, ha det så bra det går denna kalla lördag kram Sari

3 kommentarer:

Ankan sa...

Hej på dig!

Nu har jag varit inne både på din hemsida och på din blogg. Kul att läsa och det skall bli spännande att besöka din butik.

Jag och min sambo har köpt hus i Södra Viby och kommer att flytta dit den 31/5. När vi landat och börjar se oss lite mer omkring skall jag ta och besöka din butik som vekar innehålla mycket fint.

Då jag är mycket intresserad av trädgård så ser jag fram emot att fixa och greja i vår nya trädgård. Härligt!

Även jag har startat en blogg som har lite varierande tema men som främst är tänkt att handla om hur vår trädgård tar form.

Men det är svårt att låta bli att lägga in lite söta bilder på dottern lite nu och då...! ;-)

Gå gärna in och delta i tävlingen som ligger ute just nu.

Ha det gott och lycka till med affäreran! Vi ses snart i butiken!

Varma hälsningar

//Ankan

Guldkant På Livet sa...

Hallå där, så mycket vackert du har i din blogg, jättekul att få se!!! Ska kolla mera....Mari.

Sofia sa...

Vilken underbar sykorg. Skapar "ha-begär" :-)
/Sofia