3 april 2010

Skottat snö...

Idag har vi skottat snö... ha ha.. inte för att det har snöat utan för att det smälter. Skottar så att högarna blir mindre, smälter fortare. Å det smälte så man såg med blotta ögonet, tack, tack ljuvliga solsken *ler*Första riktiga vårkaffet har intagits utomhus, bänken som varit inomhus för vinterförvaring kom ut. Mmmm... det var sååå gott kaffe ute på bänken med solen i ansiktet.

 

Lite små fåglar har hittat hem till oss.. Även några handgranater har kommit hem.. ha ha.. dessa zink ägg tycker min son ser ut som handgranater, tja tycker du det säger mamma lite fundersamt


Den gröna glastuppen inhandlades i Fagersta. Den är lite fulsnygg *ler* även äggkopparna och ljusen var från samma handelsbod. Löparen från egna butiken och småfåglarna är hemtex...Detta var våran påskpynt.. Jooo... sen har vi en super söt hare i rosa glas...
Den får ni se nästa gång...

Kram Sari

PS Skönt att ingen av er var på motorvägen *ler*

4 kommentarer:

Min Lilla Boning sa...

haha ja som trodde det hade snöat ,,ja vi har skottat lite på vår altan så det finns en plätt att sitta på .Igår så spöregnade det ,Men nu skiner solen så skönt.
Ha en jätteskön helg
Ewa

StrandviksVillan sa...

Nu blev jag riktigt sugen, så jag ska ta en kopp kaffe med mig och gå ut i några minuter :) Har soligt och lä på södra gaveln nu.

Fin fortsättning på påsken!
Kul text i förra inlägget :D

Annika sa...

Hoppas dagen erbjudit en varm sol :) Det har den här... Hoppas du får en fortsatt fin påsk. Kram

Lilla Blanka sa...

Hej goa Sari!

Glad påsk önskar jag dig också!
Hihi, ja man kan tycka lite olika om de där zinkäggen, men jag tycker de är alldeles underbara!!!

Idag har det ju varit helt underbart ute, varmt, soligt och vår!

Kram
Mia