27 januari 2010

Katten fastnade...

Vilket busväder... Snön har vräkt ner.. Vad vi fick skotta innan vi kunde köra upp bilen på gården... ja det kännes som man hade en jättegård och inte bara en villa. .

I helgen har det varit formex mässa.... tog en hel del smyg foton *ler* får försöka tanka ner de från telefonen... om fru virrig kan hitta sladden *ler*. Det blir mycket rosa i år, rent av kalas tema. Härligt att frossa i lite vår färger....Hittade denna underbara virkade pläd/duk hos B som jag delar lokal med. Tänk att det är någon som har virkat något sådant fint... Kunde inte bestämma mig om det skulle vara duk eller pläd för den är ganska stor.

Ja... våren känns väldigt avlägsen men kunde inte låta bli att ta fram lite rosa inslag... Brrr... vad det blåser fortfarande dock har snöandet avtagit.

Kissen fastnade på bild.. matte släpp in mig nu.... Ja inte ville hon ut i dag, ligger på soffan och snarkar istället... vad skönt det är att vara katt!

Kram Sari

3 kommentarer:

Marie//Tekla Maräng sa...

Ja man kanske skulle vara katt?!
Här snöar det fortfarande och man riktigt åker omkring när man försöker att ta sig gåendes framåt.
Ha det gott Marie:)

Ewas Lilla Boning sa...

Ja vilket väder vi fått .tycker nog att de ska räcka nu .haha ja skottningen är en plåga fast man bara har en liten plätt att skotta .
Ha de gott Ewa

Ullis/Leva på landet sa...

Så fina bilder. Här håller sig katten mest inne också. Tänk att få byta liv med katten några dagar, inte helt fel.

Ha en riktigt bra helg!
kram Ullis