16 augusti 2009

Invigning

Tiden ticktackar ner.... snart är det dags att inviga nya butiken. Här i huset håller jag till numera... Det är bara ett stenkast från den förra butiken men desto större. Gisses Amelia det är mycket att göra.... det var i bedrövligt skick innan... men pensel och vit färg gör underverk *ler*


Lördagen den 29/8 öppnar vi butiken på nya stället. Det ska bli sååå roligt för jag delar som sagt lokaler en annan butik. Tänk er skor, kläder, väskor.... kan det bli bättre kombination???


Tycker synd om mina barn för de hinner inte se sin mamma så mycket just nu... antigen målar hon som en tok masssor av plank eller så är hon i butiken och härjar runt. Men snart är det över... bara två veckor kvar... *glup* är det bara så lite tid kvar....
Denna vecka börjar också allvaret för min äldsta. Raringen ska börja skolan (6åris) på tisdag. Tänk han som var såååå liten plutt har blivit en stor kille och ska gå i en STOR skola. Undrar om det är han eller mamma som är mest nervös???
Tur att man har en till plutt som får gå kvar på dagis ett par år till. En själv blir ju aldrig äldre så det är lite konstigt att ens barn blir stora *ler* när man själv bara blir yngre.

Ha en härlig vecka
Kram Sari

8 kommentarer:

strömmas sida sa...

Vad mysigt med din nya butik och perfekt med fler affärer där också.

Oj, vilket stort steg för er alla med skolstart. Som mamma kan man få hålla sig fast i hatthyllan för att
inte störta efter dom små liven *ler*.

Ja, när dom är små så har man väldans
liten tid för sig själv. Men oftast
så lägger dom sig i tid på kvällarna i alla fall.
Tonåringar är uppe hur länge som helst.

Nu är ordningen återställd här.

kram
strömma

Vita hjärtan sa...

Fullt upp hör jag =))) Jättespännande att se hur det blir med nya butiken...! Har barnen väl börjat skolan går det fort sen....men visst har du rätt i att det är konstigt att dom blir äldre när vi blir yngre ;-))))

Hemma hos Linda sa...

Godmorgon!

Härligt att få öppna i nya lokaler, kan tänka mig att du har fullt upp, men det måste vara spännande oxå?! Förstår inte hur du får tiden att räcka till... =)

Idag börjar min äldsta trean, överlycklig var hon att få komma iväg till skolan. Förstår att din son ser fram emot att få börja, då är han ju inte minst längre. Håller med om att de känns konstigt att barnen växer så fort och att de redan går i skolan, men samtidigt är det härligt att se när de förstår att de har lärt sig något. Och som mamma får man vara nervös. =)

Önskar dig lycka till med butiken och en god fortsättning på veckan!

KRAM Linda

Lycklig fru sa...

Det ska bli så spännande att kolla in din nya butik sen.

Jag håller för fullt på med att skola in sonen på dagis nu. Min lilla kille ska börja på dagis. Det är stort.

Kram Sofia

Lantliga drömmar sa...

Låter som himlen för mig som älskar skor och inredning! kommer bli en perfekt kombination. Själv fyller jag på med massor av skor till hösten. Vi ska väl få hem runt 7000 par skor av det kanske det är ca 300 olika modeller. Så är det att jobba i en stor skobutik. Men vi har riktigt bra märken. nilla

Annas skattkammare sa...

Så spännande! Ska bli skoj att följa.. =)
Kram /Anna

Hemmet Är Min Borg sa...

mysiga bilder du visar
kram på dig

Ullis/Leva på landet sa...

Så kul att det närmar sig så. Hoppas att det blir jättebra i den nya butiken. Kul att få lite sällskap också. Åren med barnen går ju så fort.

Ha en fortsatt bra helg!
Kram Ullis