28 maj 2009

Vilken trädgård...

Då var man hemma igen. Vi hade det super duper mysigt men berättar mera i nästa inlägg samt bildbevis. Nu tänkte jag faktiskt berätta om min trädgård.... Japp vilken trädgård kan man fråga sig.


Jag har inte ärvt mina kära mammas gröna fingrar, hon kan förvandla en jordhög till prunkande grönska..... Vad är det för fel på vanlig svensk gräsmatta? Men måste erkänna att jag har börjat snegla på andras trädgårdar för det ser ju sååå läckert ut ha massa fina blommor... Så hoppet är inte ute för mig...


Är med i vita gåvor och denna omgång är det trädgård.. här kommer lite svar på hur min trädgård är... Hoppas det hjälper min hemliga vän något även om jag är lite sen med att svara på frågorna.

Hur ser din trädgård ut?

Det är mest gräsmatta eller mossamatta kanske jag ska säga. Husvagnen tar upp halva baksidan.. åbräcke men härligt att ha på sommaren. Har en liten rabatt med rosor och det är väl det ända. En grävd grop från i höstas.... hmmm... ska bli något fint någon gång.

Tycker du mest om blommor, träd eller gröna växter?

Vi har haft många träd så det gillar jag men jag älskar rosor, vita, rosa ja alla rosor. Gröna växter har jag mest inomhus.

Hur ser din drömträdgård ut?

Gisses amalia... Har nog inte funderat så mycket. Men högst på listan står min inglaserade veranda och rosor som klättrar runt verandan. Vi skulle ju börja bygga men det skjuts på framtiden hela tiden, någon som känner igen sig.

Vad saknas i din trädgård?

Mina barn vill ha större jordgubbsland än ett par plantor och jag väntar på verandan.

Hur dekorerar du i trädgården?

Dekorerar inte så mycket det är mest leksaker överallt så varje kväll försöker samla allt på hög så att det inte ska se ut som en soptipp *ler*

Vad gillar du för färger i trädgården?

Jag skulle vilja ha en romantisk trädgård med vitt vitt och rosa nyanser. Men just nu är det gult av masgrosor (hur det nu stavas) och barnen tycker det är jättefint *ler*

Kram Sari

1 kommentar:

Hannis sa...

Välkommen hem!
Skönt att ni haft det bra!

Rolig utmaning, om inte annat för att väcka liv i drömmarna=))

Kram Hannis