4 december 2008

Tomtenisse

I dag har jag satt upp alla lampor jag hittade, dock inte hemma utan i butiken. Det ska vara glöggafton här i kväll. Min fastighetsägare ska ha en tumme upp, han är som en tomtenisse. Han kom med flera lampor, så nu lyser det vackert här nedanför verandan... (butiken ligger under en veranda)

Denna vackra ängel fick jag av min svärmor för några år sedan. Inte så julig men vacker, den står hemma i vitrinskåpet.... Jag går och funderar på lite julklappar, så kanske en julklappstävling vore något... men jag återkommer om detta.

En trevlig kväll till er alla goa och rara bloggare

Kram sari

9 kommentarer:

Annika sa...

Mysigt med en glöggafton. Själv har jag bakat mjuk pepparkaka och det doftar så gott här nu. Visst är det lätt att man gör för mycket och inte vilar när man är ledig.
Hoppas du får en trevlig kväll kramar Annika

Ann-Catrin sa...

men vad mysigt det lät... glöögafton..och massa ljus..
Underbar ängel!!
kram
A-C

annashusidingtuna sa...

ha så kul i kväll!
Anna

Tulipa sa...

Hej!
Har du fått datorförbud kvällstid...fniss...det finns fler som kommenterar...fast jag har inte fått förbud...ännu...men jag har läst om andra bloggare som också fått förbud.
Kanske bra att sätta lite gränser ibland.
Kram på dig!
Tulipa

Ullis/Leva på landet sa...

Så mysigt med glöggafton. Hade det varit vår familj som varit på Barnens hus så hade mannen gått i taket totalt. Han skulle ha blivit ursinnig. Jag hade nog bara blivit så förvånad över hur man kan göra så där att jag blivit mållös. Hur gick det sedan då när mannen blivit arg?

Ha en riktigt skön helg!
Kram Ullis

Galleri Hönshuset sa...

hej, vad härligt med glöggafton. Du, vad arg jag hade blivit om nån inte hade tagit emot pengar av mina barn...Synd om den stackaren...

ha en härlig helg. Kram Pirre

Tidsmästarinnan sa...

Hej hej, vilken fin blogg! nu har jag lagt till dig på min Bloggkoll!

Kram
Susanne

Widénskan sa...

MEN vad fin den ängeln var.. Jag är änglatokig så jag blir riktigt AVIS ;-)
KRAM

Gunilla sa...

En sådan fin ängel!
Jag är känd för mitt "ängladille"

Kram Gunilla

(Gunillas blogg)