16 juni 2008

Tillbaka

Semestern var bra dock hade vi lämnat det fina vädret hemma. Vi fick ganska mycket regn och hemma var det 30grader varmt men som någon sa till oss "hade ni varit lediga om ni varit hemma?" Så vi levde efter det och njöt i full drag i alla fall. Det blev en upplevelse att se hur resturanger tömmer de stora parasollen på vatten och försöker hålla oss torra medans vi äter *fniss* Det går att bada i poolen också när det regnar enligt våra barn. Här kommer lite fina bilder:

I gamla stan i Porec fanns det helt underbara små gränder en del mer eller mindre smyckade med blommor.
Hittade många fotovänliga små trappuppgångar. Hade varit roligt titta innan för dörren men det hade nog inte varit så populärt.

Runt vårat hotell område gick havet så det var ganska många promenader här både på kvällen och även på morgonen. Lämnade familjen sovandes tidigt på morgonen och tog en skön promenad till affären för nybakad bröd. Mmmmm... det kallar jag semester.

Två utslagna killar. Inte behöver jag säga att det vart trångt i sängen för bägge skulle sova i våran säng fast planen var att en av dem skulle sova i medföljande mormors säng. Men de kommer knappast sova hos oss när de blir äldre så det var nog ganska mysigt.

Ha det så gott kram Sari

Inga kommentarer: